Olen taitelia mutta myös politiikko


Pakko myöntää että ihmettelen Suomen politiikan logiikkaa. 
Ensinnäkin nykyinen tilanteemme on tullut sillä että hallitus on juosten kusten hoitanut hommansa. 

Ensinnäkin työpaikat ovat vähentyneet entisestään ja meille opiskelijoille tai opinnot päättäville ei ole työpaikkoja koska hallitus pitäää vanhuksia kuolemaan asti töissä. Tarkoitan siis sitä että eläkeikää nostettiin liikaa joka tekee sen efektin että nuorten on hankala työllistyä. Jonka seurauksena kortiston jonot pitenee ja työttömyys siis vain kasvaa. 

Toiseksi ulkopolitiikka kusee aivan omaan nilkkaansa. Tämä johtuu siitä että lahjoitimme Kreikkaan rahaa joita emme enää näe. Suomi siis velkaantui EU:n ansiosta. Olemme periaatteessa seuraava kriisimaa joka haittaa EU:n taloutta. Nyt lahjoitimme rahaa uudelleen joka oli järkyttävää sillä olemme kerryttäneet valtion velkaa jo ainakin 100 miljoonaan euroon. Ja asiaa ei auta sekään jos Kreikalle höllätään lainan maksua millään tavalla.
 Toinen ulkopoliittinen asia jonka Suomi on ryssinyt pahemman kerran on itänaapurin välit ja naton kanssa peuhaaminen. Näin jos tarkennan natoon liittyminen olisi Suomen pahin virhe sitten EU:seen liittymisen. Sillä se kiristäisi Venäjän ja Suomen välejä tuntuvasti. Sillä kuten tiedämme Venäjä ei ole ollut kovin suopealla tuulella. Ja tämän hetkinen puolustus mahdollisuus Suomella heiluu joissain 20 prosentissa. Ja jos nämä ilmatorjunta harjoitukset eivät kiristä Venäjän ja Suomen välejä niin mikä sitten? Mutta on tietystikin hyvä että annamme Venäjälle näytön että olemme tietoisia nykytilanteesta ja että olemme valmiit ainakin sen 20 prosenttia.
Mutta en kuitenkaan kannata kokoomuksen linjaa natoon liitymisestä --> ("Emme kysy kansalta liitymemekö natoon vai emme. Teemme sen päätöksen hallituksessa.") 

Kolmanneksi miksi Suomessa oikeushallinto ei osaa antaa rangaistusta teon mukaan?? Hyvä luoja että pitää olla nupissa vikaa jos a) raiskaa jonkun, b) raiskattu on reilusti alaikäinen. Se on minusta todella sairasta. Tällaisesta teosta joutaisi saada sakot ja 20 vuotta linnaa! Miksi se on niin vaikeeta?? Ja ylipäätään henkirikoksen tekijöitä tulisi rangaista rajummin!

Ja viimeiseksi jää säädökset jotka tulevat EU:sta. Miksi niitä tulee niin paljon?? Pelätäänkö että maailma ei ole täydellinen? Noh minäpä kerron: "SE EI OLE KOSKAAN TÄYDELLINEN!" Ja näin pikku huomio miten Suomen hallitus suhtautuu näihin säädöksiin. Noh niitä saatana kiristetään entisestään niin että kansan on mahdollisimman tukala olla. (Epäilen kuitenkin että tekevät olomme näillä tukalaksi tahallaan se vaan on se pirullinen jälkiseuraus.) Mutta miksi niitä on silti kiristettävä jos ne ovat jo hyviä kun ne tulevat EU:sta tänne Suomeen?? Vai ovatko ne pelkkää herjaa?? Sillä nämä säädökset ajavat ahtaalle yrittäjät ja muun kansan siinä samalla.

Kaikki vaikuttaa kaikkeen.

Tämmöistä olen mietiskellyt ja puhunut immeisten kanssa. Olenko aivan yksin näitten ajatusten kanssa vai voiko joku todeta olevansa edes jossain näistä asioista samaa mieltä. Jakakaa ajatuksenne kanssani jotta voin kehittää omiani.

Kiitän ja kumarran.





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Winter Nekocon Part 1

Mytologiat: Skandinaavinen mytologia

TORSTAI!! HIHIHIII!!